Βραβεία

  • Διαδικτυακή συμμετοχή στο διεθνή διαγωνισμό International Science and Engineering Fair (ISEF) που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο 2022. Στο ISEF συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες των αντίστοιχων διαγωνισμών που διοργανώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο και διαγωνίζονται για έπαθλα που αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

  • Κάθε μέλος της ομάδας που θα κατακτήσει την πρώτη θέση θα λάβει ένα εκπαιδευτικό πακέτο Arduino Special (Student kit, Physics Lab, Internet of Things) με πρόσβαση στην διαδικτυακή πλατφόρμα με το σχετικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και αναλυτικές δραστηριότητες που μπορεί να ακολουθήσει κανείς βήμα-προς-βήμα.

  • Κάθε μέλος της ομάδας που θα κατακτήσει την δεύτερη θέση θα λάβει ένα εκπαιδευτικό πακέτο Arduino Science (Student kit, Physics Lab) με πρόσβαση στην διαδικτυακή πλατφόρμα με το σχετικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και αναλυτικές δραστηριότητες που μπορεί να ακολουθήσει κανείς βήμα-προς-βήμα.

  • Όλα τα μέλη των ομάδων που θα κατακτήσουν τις πέντε πρώτες θέσεις θα κερδίσουν μία θέση σε πρόγραμμα διαδικτυακών εκπαιδεύσεων της Microsoft (AI Fundamentals) και θα λάβουν πιστοποίηση συμμετοχής.